Looft den Heer verrast met een cheque

Tijdens de jaarlijkse verkoop van WC- en keukenpapier stond Myranda aan de deur van de familie Tooten. Na het één en ander gekocht te hebben zei de heer Tooten dat hij misschien nog wel wat leuks had voor Chr. Muziekvereniging Looft den Heer. De heer Tooten verdween even achter de deur en kwam met een enveloppe weer terug. De inhoud hiervan liet hij aan Myranda zien. Beiden waren ze er gelijk wel over uit dat dit wel iets voor de muziekvereniging was. De medewerkers van Rabobank Drachten Friesland Oost mochten allemaal een check geven aan een lokale stichting/vereniging. Dat de heer Tooten daarbij ons in het vizier had, vinden wij alleen maar leuk.
Er zat slechts één voorwaarde aan het uitreiking van de cheque verbonden en dat was dat de heer Tooten met de ontvanger op de foto moest. Natuurlijk kon dat in de huiskamer van de heer Tooten of bij één van de leden, maar wat is er mooier om dan met het gehele muziekkorps op de foto te gaan.
Een datum daarvoor was zomaar geprikt! Afgelopen donderdag was namelijk de aftrap van “Chr. Muziekvereniging Looft den Heer één korps”. De leden was verzocht om in het uniform op de repetitie te komen daar er een ‘mistery man’ tijdens deze aftrap zou komen.
Voorzitter Taeke de Haan mocht de check van ‘mistery man’ Gerard Tooten in ontvangt nemen.
Ook langs deze weg willen wij de heer Tooten nogmaals dank zeggen voor de check.

 

DSC09200DSC09205DSC09204DSC09203

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.