Bezoek aan de Adams Muziekcentrale

Tijdens de vakantie denken sommige leden nog altijd aan muziek. Zo waren enkele leden in de buurt van de Adams Muziekcentrale te Ittervoort en konden ze het niet laten om even een kijkje te nemen.

Na een wandeling door de winkel en het bekijken van de grote collectie aan instrumenten en accessoires kwamen ze in gesprek met een van de medewerkers. Deze nam hen tot hun verbazing mee in een rondleiding door de muziekcentrale. ‘Muziekcentrale’ is het juiste woord, want wat een indrukwekkend bedrijf. Ze staan sinds oorsprong bekend voor het vervaardigen en repareren van slagwerk. Maar sinds begin 2000 ontwikkelen ze ook koperen blaasinstrumenten. De rondleiding leidde ons door alle vertrekken van het bedrijf. De afdeling reparatie, de fabriek en haar vele machines, de opslag en distributie, de winkel, de oefenruimtes en zelf een heuse concertzaal. Dit in combinatie met het ondersteunende verhaal van Ton Ronckers gaf ons een zeer mooie kijk achter de schermen bij Adams. Erg indrukwekkend!

Na de rondleiding hebben we nog enkele tijd in de oefenzaal de instrumenten van Adams mogen testen. Het was een erg interessante en leuke besteding van de dag!

Instrumenten testen bij de Adams Muziekcentrale te Ittervoort.

Instrumenten testen bij de Adams Muziekcentrale te Ittervoort.

Adams (Ton Ronckers) bedankt voor jullie gastvrijheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.