Foto’s kerstconcert Looft den Heer i.s.m. Zingt Gode Lof

Zaterdag 20 december organiseerde brassband Looft den Heer in samenwerking met Chr. zangvereniging “Zingt Gode Lof” uit Garyp een kerstconcert. Een divers concert met vele solisten wat het geheel tot een zeer bijzondere avond maakte. Zoals de voorzitter van de zangvereniging ook aangaf in zijn slotwoord, deze samenwerking is iets wat vaker kan en moet. Het ruim aanwezige publiek deelde deze mening met een daverend applaus voor alle muzikanten en dirigenten. Speciaal dankwoord nog aan pianist Ronald Postema die op het laatste moment nog te hulp schoot i.v.m. ziekte van een collega. Zijn piano-improvisatie deed een ieder stil en vol aandacht bij zijn goede spelen.

Dank aan R. Herder voor de foto’s (Garyp.nl).

Dank aan J. Scheper voor de foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.