De Klank fan Fryslân

Zaterdag 24 mei 2014 was er De Klank fan Fryslân, het Provinciaal Solistenconcours van de OMF. Van onze muziekvereniging deed Geanna de Haan mee. Tevens vertegenwoordigde ze ook de Federatie van Muziekverenigingen en Drumbands in Tytsjerksteradiel omdat ze daar op het solistenconcours van 2014 bij de vier hoogsten van de derde divisie of hoger eindigde.

Geanna speelde de solo “Softly awakes my heart” van Saint-Seäns in een arrangement van Philip Sparke. De jury, bestaande uit Bennie van der Wal en Kees Schoonenbeek, was onder de indruk van de manier waarop Geanna haar solo ten gehore heeft gebracht. Het resultaat overtrof Geanna haar verwachtingen. Haar optreden werd beloond met 85 punten. Dit leverde haar de 2e prijs in de 3e divisie op.

Geanna: gefeliciteerd met dit resultaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.