Opnames uitgezonden door Muzyk Maskelyn van Omrop Fryslân

Muzyk Maskelyn

Muzyk Maskelyn is het programma voor de amateur-muzikant uit Friesland en wordt elke zondag van 18:00 tot 19:00 uitgezonden op Omrop Fryslân. In dit programma komen veelal opnames van HaFaBra– concerten, festivals en concoursen aan bod. De opnames worden in vele gevallen zelf door Omrop Fryslân in maar ook buiten Friesland opgenomen.

Tijdens de afgelopen 2 uitzendingen zijn er opnames van brassband “Looft den Heer” Garyp ten gehore gebracht. Maar ook in de komende uitzending van zondag 5 augustus is brassband “Looft den Heer” Garyp te beluisteren.

Zondag 22 juli werd onze uitvoering van The Australasian – W. Rimmer uitgezonden. Zondag 29 juli was de uitvoering van Little Red Bird – Goff Richards, een zeer mooie euphonium solo, te beluisteren. Komende zondag wordt onze uitvoering van Legend in Brass – James Curnow uitgezonden door Muzyk Maskelyn. Alle drie uitvoeringen zijn opnames afkomstig uit het jaar 1992 toen brassband “Looft den Heer” participeerde aan het 27ste Parkkerk Brassband Festival. Dirigent destijds was Hille van Hijum.

Uitzendingen zijn via het archief van Omrop Fryslân nog steeds toegankelijk.

Bron: Muzyk Maskelyn | Aise van Beets

Koperkanaal.nl

Alle opnames die uitgezonden worden tijdens het programma Muzyk Maskelyn worden tevens toegevoegd aan de speellijst van het Koperkanaal. Het non-stop online HaFaBra kanaal van Omrop Fryslân.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.