Muziekconcours Schiermonnikoog 2012

Eens in de twee jaar gaat Brassband “Looft den Heer” Garyp richting het eiland Schiermonnikoog om deel te nemen aan het muziekconcours Schiermonnikoog. Dit muziekconcours wordt jaarlijks georganiseerd door de Organisatie van Muziekverenigingen in Fryslân(OMF). Tijdens dit muziekconcours presenteren koren en korpsen zich in een ongedwongen sfeer aan een vakbekwame jury.

Beide korpsen van “Looft den Heer” Garyp waren aanwezig. Het B-korps heeft een mooi programma uitgevoerd in de muziekkoepel van Schiermonnikoog. Het A-korps heeft het werk “La Viuda Negra” gespeeld van Carl Wittrock. Naast de het B- & A-korps van Garyp was ook het koor “Zingt Gode Lof” van Garyp aanwezig. Al met al was het weer een mooie, zonnige dag en hebben we met veel plezier ons programma uitgevoerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.