Nieuwe website online!

De website is nu gebruiksvriendelijker, toegankelijker, frisser, groter en socialer geworden.

Het werd wel weer eens tijd voor een update, er werd al enige tijd binnen de vereniging over gepraat. Maar eindelijk een update, de vernieuwde website staat online.

Wat is er veranderd

Kleine wijzigingen:

  • zoekfunctie toegevoegd;
  • foto’s worden groter weergegeven;
  • de agenda is vernieuwd;
  • en er is een media pagina bijgekomen.

Daarnaast zijn er een aantal grotere wijzigingen doorgevoerd.

Reacties

Het gastenboek hebben we weggelaten, reden, er werd te weinig gebruik van gemaakt. Hiervoor in de plaats hebben we het mogelijk gemaakt om te reageren op nieuwsberichten, gallerijen en foto’s. Om spam en ongewenste reactie te voorkomen moet iemand die een reactie wil plaatsen zich eerst registreren. Als je het wachtwoord binnen de browser opslaat kun je in het vervolg eenvoudig en snel reacties plaatsen.

Integratie van social media

Looft Den Heer Garyp is al een tijdje aanwezig op Twitter. Hier publiceren we korte updates en nieuwtjes van maximaal 140 tekens over onze vereniging. Op de nieuwe website hebben we dit nu ook geïntegreerd, nu kan iedereen de berichten eenvoudig volgen. Wij zijn niet de enige brassband die meedoet aan de social media hype. Veel brassbands zijn aanwezig op Twitter, speciaal voor diegenen die geen Twitter -account hebben, en wel graag de nieuwtjes mee willen krijgen, hebben we een speciale Twitter sectie op de website gemaakt. Hier worden actuele tweets weergegeven van brassbands over de hele wereld.

Beheersysteem

De website draait nu op WordPress. Met behulp van dit open source systeem is alle inhoud eenvoudig door meerdere mensen te beheren. Hierdoor zijn we in staat om sneller updates te plaatsen omdat het niet meer van één persoon afhangt.

Reactie, tips of opmerkingen?

Heb je nog tips, of zie je nog een fout op de website, laat direct hieronder een reactie achter. We zijn benieuwd naar de reacties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.